Deze exclusieve Floral Art Collection is een co-creatie met kunstenaar Arjan van Arendonk. Arjan staat bekend om zijn kleurrijke bloemenschilderijen. Hij gebruikt vintage stoffen, die hij over de hele wereld inkoopt, als basis voor zijn kunstwerken. Hij bewerkt deze stoffen met acrylverf, gekleurde siliconen en borduursels. Met zijn unieke manier van werken transformeert Arjan een vintage tafelkleed of vergeten stof tot een levendig kunstwerk. Deze kunstwerken zijn nu omgezet in modieuze prints voor deze exclusieve capsulecollectie. From fabric to art, from art to fashion.

Deze exclusieve Floral Art Collection is een co-creatie met kunstenaar Arjan van Arendonk, die bekendstaat om zijn kleurrijke bloemenschilderijen. Arjan transformeert een vintage tafelkleed of vergeten stof tot een levendig kunstwerk. Deze kunstwerken zijn nu omgezet in modieuze prints voor deze exclusieve capsulecollectie.

Get to know the collection

"Ik was aangenaam verrast dat WE® mij benaderde voor deze samenwerking. Ik neem altijd een alledaags product als uitgangspunt voor mijn kunst. Ik vind het fantastisch dat deze schilderijen de reden zijn voor nieuwe stoffen en mode. Dit maakt de cirkel compleet."

Ik was aangenaam verrast dat WE® mij benaderde voor deze samenwerking. Ik neem altijd een alledaags product als uitgangspunt voor mijn kunst. Ik vind het fantastisch dat deze schilderijen de reden zijn voor nieuwe stoffen en mode. Dit maakt de cirkel compleet.

Terug naar boven